Zorg jij ervoor dat branden tijdig opgemerkt worden
en dat de brand beheersbaar blijft?

Wordt trainee bij Bluetech Engineering!

Laat hier je informatie achter en wij nemen contact met je op.

Over het Traineeship

Toekomst Sprinklertechniek

De ontwikkelingen op het terrein van Fire Safety Engineering en innoverende brandbestrijding staan niet stil. Er is de afgelopen jaren veel nationaal en internationaal onderzoek gedaan. Sprinklertechniek heeft een hele mooie toekomst.

Jij staat centraal

Uiteraard ben je van harte welkom bij ons en laten we je graag ons mooie kantoor zien. Ons kantoor is iets waar we trots op zijn en aandacht aan blijven besteden. Dit moet voor iedereen als een ‘thuis’ voelen. Even niet in de gelegenheid om naar ons te komen? Dan komen we gewoon naar jou en ontmoeten we elkaar bij jou in de omgeving.

Coaching

Wanneer je start als trainee bij Bluetech Engineering word je gekoppeld aan een persoonlijke coach. Hij of zij onderhoud de contacten bij de opdrachtgever en houdt jouw ontwikkeling in de gaten. Tijdens de gesprekken bespreekt  jouw coach je voortgang en persoonlijke leerdoelen.

Vertrouwen

Op het moment dat er wederzijds een goed gevoel blijft bestaan ontstaat er vertrouwen. Vertrouwen belonen wij door je een contact aan te bieden en bij ons in dienst te komen. De opdracht die daarna gaat volgen is iets wat we samen gaan onderzoeken en bepalen.

Combinatie van werken en leren

Voor de start van je traineeship weet je al aan welke opdrachtgever je wordt gekoppeld. Gedurende de 18 maanden training leer je vakinhoudelijke kennis en bij de opdrachtgever doe je waardevolle praktijkervaring op. Je coach van Bluetech Engineering en de opdrachtgever zorgen ervoor dat jij optimaal kan ontwikkelen en succesvol wordt. Binnen zeer korte tijd functioneer je op niveau.

Meer informatie?

Alle informatie met betrekking tot ons traineeship sprinklertechniek vind je op onze internetpagina. Klik hier

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!